Alkeiskurssi

Alkeiskursseja kahdesti vuodessa

Sastamalan Taekwon-Do seura järjestää alkeiskursseja kahdesti vuodessa. Syyskauden kurssit alkavat elokuussa ja kevätkauden kurssit alkavat tammikuussa. Harjoitukset pidetään Vinkin vapaa-aikakeskuksen liikuntatiloissa.

Nuorten ja aikuisten alkeiskurssilla harjoitellaan Taekwon-Don perusteita erilaisten lajiharjoitteiden kautta. Tavoitteena on kehittää liikuntataitoja ja liikkuvuutta sekä oppia Taekwon-Don perusteet. Alkeiskurssi päättyy kurssin lopussa pidettävään vyökokeeseen, jonka jälkeen harjoittelua pääsee jatkamaan jatkoryhmissä. Alkeiskurssi sopii hyvin eri ikäisille harrastajille, sillä tavoitteen lajin parissa voivat olla hyvin yksilölliset. Harjoitukset ovat kahdesti viikossa.

Lasten alkeiskurssilla harjoitellaan perusliikuntaitoja sekä tutustustaan Taekwon-Don perusteisiin leikkien ja erilaisten lajiharjoitteiden kautta. Tavoitteena on monipuolisesti kehittää lapsen liikuntataitoja Taekwon-Don lajiharjoitusten ohella. Lasten alkeiskurssi sopii hyvin ensimmäiseksi kosketukseksi kamppailulajeihin ja tarjoaa monipuolisen harrastuksen lapselle. Lasten alkeiskurssin on suunnattu 7–12 -vuotiaille lapsille. Harjoitukset ovat kerran viikossa.

Seuraavat alkeiskurssit alkavat tammikuussa 2020

Seuraavat alkeiskurssit alkavat lasten kurssin (7-12-vuotiaat) osalta 16.1. ja nuorten ja aikuisten kurssin osalta 21.1. Lasten kurssin hinta on 90 € ja nuorten aikuisten kurssin hinta on 140 €.

© Sastamalan Taekwon-Do Seura ry