Sastamalan Taekwon-Do seura
Kevään tapahtumia

Kevätkaudella tapahtumia riittää ja tässä listattuna muutamia oman seuran tapahtumia.

Seurapäivä 1.4.

Lauantaina 1.4. järjestetään seurapäivä / leiripäivä Sylvään koululla. Treenien lisäksi juniorien vanhemmille tiedotustilaisuus / vanhempainilta(päivä), jossa esitellään seuran toimintaa ja kerrotaan lyhyesti minkälainen laji tämä Taekwon-Do on. Junioriryhmien treenissä on myös mahdollisuus natsakokeeseen, mikäli se on ajankohtaista.

Ilmoittautuminen tapahtumiin seuran myClubissa

Salikisat / Harjoituskisat 22.4.

Seura järjestää jälleen sali- / harjoituskilpailut, tällä kertaa Vareliuksen koululla. Mitkä ovat salikisat? Salikisat ovat harjoitukset, jossa harjoitellaan sitä mitä kilpailuissa tehdään. Salikisoihin voivat osallistua kaikki harrastajat, myös alkeiskurssilaiset. Tapahtumassa käydään läpi kilpailulajit ja niiden säännöt sekä kilpailun kulku. Korona-aikana kilpailujen määrä on ollut aika vähissä ja kilpailuihin kannustetaan osallistumaan, joten on myös hyvä harjoitella kilpailuja salikisojen muodossa. Lisätietoja salikisatapahtumasta ja ilmoittautuminen tyypilliseen tapaan myClubissa.

Black Belt Cup -kilpailut 13.5.

Lauantaina 13.5. seura järjestää kansallisen Black Belt Cup -kilpailun! Kilpailusarjoja on käytännössä kaikille harrastajille. Kilpailukutsu julkaistaan viimeistään maaliskuun lopussa ja ilmoittautuminen kisoihin avataan myClubissa heti kisakutsun julkaisun jälkeen. Näihin kisoihin tarvitaan kilpailijoiden lisäksi myös talkooväkeä rakentamaan ja purkamaan kisapaikkaa sekä tietysti suuri määrä kannustusjoukkoja 🙂