Taekwon-Dolla kesäksi kuntoon!


Sastamalan Taekwon-Do seura järjestää noin kolme kuukautta (21.1.–15.4.) kestävän kunto-Taekwon-Do (Kunto-TKD) kurssin. Tunnin mittaiset harjoitukset järjestetään kerran viikossa maanantaisin klo 20.00–21.00 Vinkin vapaa-aikakeskuksella. Minkäänlaisia Taekwon-Do-taitoja ei tarvita etukäteen osata. Ikäraja Kunto-TKD:ssa on 16 vuotta.

Harjoituksissa tehdään alkulämmittelyt ja -veryttelyt, lyödään ja potkitaan maaleihin sekä tehdään monipuolisesti erilaisia kuntoa ja liikkuvuutta kehittäviä harjoitteita.

Kunto-TKD -kurssin ensimmäiset harjoitukset pidetään maanantaina 21.1. ja siitä jatketaan 15.4. asti. Kurssin hinta on 60 €.

Varusteina Kunto-TKD:ssä tarvitset veryttelyhousut, t-paidan ja juomapullon. Tatamilla treenataan paljain jaloin. Helposti irroitettavat korut kannattaa ottaa pois ennen harjoituksia.

Kurssille on paikkoja rajoitettu määrä, joten kannattaa ilmoittautua kursille hyvissä ajoin ennakkoon!

ilmoittaudu kunto-TKD: https://sastkd.myclub.fi/flow/events/1219974

Katso myös
Taekwon-Don alkeiskurssi >>

Jos haluat osallistua myös Taekwon-Don alkeiskurssille saat sekä alkeiskurssin että Kunto-TKD -kurssin yhteishintaan 170 €. Ennakkoon alkeiskurssille ilmoittautuneille annetaan 20 € alennus, joten voit saada koko paketin hintaan 150 €.

© Sastamalan Taekwon-Do Seura ry