Sastamalan Taekwon-Do seura
Nokian ja Sastamalan Taekwon-Do seurat järjestävät harjoituskilpailut B-junioriharrastajilleen 6.5.2017

Kilpailuiden tarkoitus

Nokian Taekwon-Do seura ry ja Sastamalan Taekwon-Do seura ry ovat päättäneet järjestää B-junioriharrastajilleen (n. 7-13-vuotiaat) harjoituskilpailun, jossa voi turvallisesti harjoitella kilpailua ja siihen liittyviä sääntöjä. Tämä on myös oiva tilaisuus vanhemmille oppia Taekwon-Do kilpailuista ja kilpailusäännöistä. Tarkoitus olisi synnyttää lapsille varmuus omista kyvyistä ja kannustaa heitä lähtemään myös oman salin ulkopuolella tapahtuviin tapahtumiin. Kilpailut ovat lapsille hyvä paikka oppia käsittelemään pettymyksen tunteita ja onnistumisen tunteita turvallisessa ympäristössä.

Kilpailijat

Kilpailut ovat avoimet Nokian ja Sastamalan seuran 7-13-vuotiaille harrastajille, joiden vyöarvo on 10-1 gup. Kilpailijoita ei ole vakuutettu järjestävien seurojen puolesta, joten jokaisella kilpailijalla tulee olla voimassa oleva lisenssi. Tässä kilpailussa vanhemmat voivat myös toimia lapsen valmentajina/koutseina kehän laidalla yhdessä seuravalmentajan kanssa.

Kisoihin ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kilpailuihin tapahtuu Nokian seuran osalta MyClubin kautta, jonne tulevat tarkemmat tiedot ilmoittautumisen yhteydessä vaadittavista tiedoista. Lisätietoa saa tarvittaessa Joonakselta (04427455316). Sastamalan seuran ilmoittautumiset Jonille sähköpostilla osoitteeseen ilmoittautumiset@tkd-sastamala.net. ilmoittautumisen yhteydessä tarvitaan kilpailijan nimi, ikä, pituus, paino ja kilpailulajit joihin aikoo osallistua.

Ilmoittautuminen​ kisapaikalla

Kilpailuun ilmoittautuminen/rekisteröityminen järjestetään lauantaina 6.5.2017 klo 9-9.30. Kisapaikka Kilpailupaikkana toimii Nokian kaupungin liikuntatilojen tatamisali, Nuijamiestentie 9 37120 Nokia. Tuomarit Molemmat seurat sitoutuvat tuomaan paikalle vähintään 5 tuomaria. Tuomariasuna on dobok, jonka päällä verryttelytakki/huppari. Tuomarikoulutus on etuna, mutta ei täysin välttämätön. Seurat huolehtivat itse mahdollisista tuomareiden palkkioista.

Kisamaksut

Tapahtuma on osallistujille ilmainen. Sarjat ja säännöt Sääntöinä käytetään sovelletusti liiton juniorisääntöjä, jotka löytyvät osoitteesta: https://www.taekwon-do.fi/kilpailutoiminta/kilpailusaannot/. Kilpailuissa käydään pyykkipoikaottelu/pisteottelu, liikesarjat ja hyppypotkukilpailu. Toivomme, että harjoituskilpailuissa kilpailijat osallistuisivat kaikkiin lajeihin. Sarjat luodaan osallistujien tietojen mukaan, jotta kaikille tulisi kilpailusuorituksia ja kaikilla olisi turvallista kilpailla.

Kahvio

Paikalla on vanhemmille kahvia tarjolla vapaaehtoisella maksulla. Muuten kannattaa varata kilpailijoille evästä mukaan. Harjoituskilpailuista vastaavat

Lasse Kuusisto, lasse@tkd-sastamala.net , p. 0504872053

Kilpailun päätuomari: Joonas Helassalo, pj@taekwondo-nokia.fi , p. 0442755316

Aikataulu

Heti

  • Markkinoi kilpailuja seurassasi.

Lauantai 29.4.2017

  • Ilmoita kilpailija kilpailuihin MyClubissa (Nokian seuran jäsenet) ja Jonille sähköpostilla (Sastamalan seuran jäsenet)
  • Ilmoita tuomarit kilpailuihin sähköpostilla Joonas Helassalolle (pj@taekwondo-nokia.fi)

Lauantai 6.5.2017

  • 09.00 – 09.30 Ilmoittautuminen ja punnitus kilpailupaikalla.
  • 09.30 – 09.45 Huoltaja- ja tuomaripalaveri
  • 10.00 Kilpailut alkavat.

 

Tarkempi aikataulu julkaistaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, kun kilpailun osallistujamäärät ovat selvillä.

Lataa salikisakutsu.pdf »