Sastamalan Taekwon-Do seura
Alkeiskurssit alkavat 27.8.

Syksyn 2019 alkeiskurssit alkavat tiistaina 27.8.

Nuorten ja aikuisten alkeiskurssi

Alkeiskurssilla harjoitellaan Taekwon-Don perusteita erilaisten lajiharjoitteiden kautta. Tavoitteena on kehittää liikuntataitoja ja liikkuvuutta sekä oppia Taekwon-Don perusteet. Alkeiskurssi päättyy joulukuussa pidettävään vyökokeeseen, jonka jälkeen harjoittelua pääsee jatkamaan jatkoryhmissä. Alkeiskurssi sopii hyvin eri ikäisille harrastajille, sillä tavoitteen lajin parissa voivat olla hyvin yksilölliset.

Nuorten ja aikuisten alkeiskurssin ikäraja on 13 vuotta. Harjoitukset ovat kahdesti viikkossa: tiistaisin klo 18.00 – 19.30 ja torstaisin klo 18.30-20.00. Kurssin hinta on 140 € ja se sisältää kurssimaksun, puvun ja vyön, harjoituspassin sekä jaettavat materiaalit.

Lasten alkeiskurssi

Lasten alkeiskurssilla harjoitellaan perusliikuntaitoja sekä tutustustaan Taekwon-Don perusteisiin leikkien ja erilaisten lajiharjoitteiden kautta. Tavoitteena on monipuolisesti kehittää lapsen liikuntataitoja Taekwon-Don lajiharjoitusten ohella. Lasten alkeiskurssi sopii hyvin ensimmäiseksi kosketukseksi kamppailulajeihin ja tarjoaa monipuolisen harrastuksen lapselle.

Lasten alkeiskurssin on suunnattu 7–12 -vuotiaille lapsille. Harjoitukset ovat kerran viikkossa tiistaisin klo 17.00 – 18.00. Kurssin hinta on 90 € ja se sisältää kurssimaksun, puvun ja vyön, harjoituspassin sekä jaettavat materiaalit.

Huomioitavaa

Mukaan kurssille tarvitaan sisäliikuntavaatteet (mieluiten pitkälahkeiset verkkarit) sekä juomapullo. Kurssin hintaan sisältyy puku, joka jaetaan kurssimaksun suorittamisen jälkeen.

Huomaathan että kurssimaksu ei sisällä vakuutusta. Kurssin osallistujille pakollinen on myös Suomen ITF Taekwon-Don lisenssi (hinta 32 €), jonka oheen voi halutessaan ostaa myös vakuutuksen.

Lisätietoja ilmoittautumissivulta.