Sastamalan Taekwon-Do seura

Lisenssit

Sastamalan Taekwon-Do seura on Suomen ITF Taekwon-Do ry:n jäsenseura ja sitä kautta mukana liiton lisenssijärjestelmässä. Lisenssikausi on vuoden mittainen. Liiton kevätkokouksessa 2023 lisenssikausi päätettiin muuttaa kalenterivuodeksi (1.1.-.31.12.). Muutos tulee voimaan 1.1.2024. Siirtymäkauden 1.9.-31.12.2023 ajan lisenssimaksun suuruus on 11 €.

Lisenssi ja erilaiset vakuutusvaihtoehdot on esitelty tarkemmin liiton internet-sivuilla osoitteessa: http://www.taekwon-do.fi/liitto/lisenssit » . Kaikilla harrastajilla tulee olla lisenssi. Jos et ole varma sinulle sopivasta lisenssityypistä, ota yhteyttä SITF:n lisenssivastaavaan (lisenssit@taekwon-do.fi).

Olet valinnut harrastukseksi kamppailulajin, jossa voi sattua harjoituksissa, kilpailuissa tai leireillä pienempiä tai suurempia tapaturmia lämmittelyissä, varsinaisissa harjoituksissa tai kilpailusuorituksissa. Taekwon-Do on lajina suhteellisen turvallinen, sillä suurempia tapaturmia sattuu vuosittain alle 20 kappaletta. Jos tapaturma kuitenkin sattuu, on hyvä tietää, että itselläsi ja myös harjoituskumppanillasi on voimassa oleva tapaturmavakuutus.

Vakuutus takaa sen, että sekä sinä itse että harjoituskumppanisi pääsette välittömästi asiantuntevaan hoitoon ja esimerkiksi suuremmat ja kalliimmatkin leikkaukset saa katettua vakuutuksesta.Kaikilla harrastajilla on oltava voimassa oleva lisenssi. Vahingon sattuessa lajiliitto tai seura ei korvaa vahingosta aiheutuneita kuluja. Voit hankkia tapaturmavakuutuksen itse mistä tahansa vakuutusyhtiöstä, muista kuitenkin varmistaa, että kyseinen vakuutus korvaa nimenomaan ITF Taekwon-Do -harjoittelussa sattuneet vahingot.