Sastamalan Taekwon-Do seura
Hallitus valittu vuodelle 2020

Seuran sääntömääräisessä syyskokouksessa valittiin hallitus vuodelle 2020. Puheenjohtajaksi valittiin Lasse Kuusisto ja jäseniksi valittiin Kati Pohjolainen, Petri Keränen, Marko Lausniemi, Markus Ruohomaa, Sini Veteläinen ja Ilkka Kaunisto-Häihänen.

Kokouksessa esiteltiin myös ensi vuoden talousarvio ja päätettiin harjoitus- ja jäsenmaksuista. Harjoitusmaksua päätettiin hallituksen esityksestä laskea 120 euroon / kausi (kevätkausi on tammikuu-kesäkuu ja syyskausi on heinäkuu-joulukuu). Kausimaksun vaihtoehdoksi esiteltiin uusi maksuvaihtoehto, 10-kortti, jolla voi nimensä mukaisesti käydä kymmenen kertaa harjoituksissa. 10-kortin hinta on 60 €. Jäsenmaksu pidettiin samana eli 25 € / vuosi.

Kevätkauden harjoitukset alkavat loppiaisen jälkeen tiistaina 7.1.2020. Harjoitusvuoroihin tulee pieniä muutoksia, sillä maanantaisin järjestetään kuntokamppailukurssi 20.1. alkaen. Seuran jäsenet ovat tervetulleita myös kuntokamppailu harjoituksiin ja siitä ei jäsenten tarvitse maksaa erikseen. Tiistaisin ryhmien harjoitusvuorot pysyvät samoina, vaikka nimet hieman muuttuvatkin syksyn alkeiskurssin muuttuessa jatkoryhmäksi. Torstaina alkaa uusi juniorien alkeiskurssi ja jatkoryhmien harjoitusvuoroja siirretään alkavaksi 15 minuuttia myöhemmin: juniorien jatkoryhmän harjoitusvuoro on klo 17.45-18.45 ja aikuisten jatkoryhmän harjoitukset klo 18.45-20.30.