Sastamalan Taekwon-Do seura
Kilpailut Sastamalassa 26.9.

Sastamalan Taekwon-Do Seura ry järjestää Taekwon-Do -kilpailut 26.9.2015 Sastamalassa Sylvään koululla. Kilpailupaikka toimii koulun liikuntasali eli sama paikka kuin viime vuoden kilpailuissa. Sylvään koulun osoite on Ojansuunkatu 8, 38200 Sastamala.

Kilpailuissa on sarjat sekä junioreille että senioreille värivöiden ja mustien vöiden sarjoissa. Viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntai 20.9. Turhan säätämisen välttämiseksi kannattaa hoitaa lisenssiasiat kuntoon hyvissä ajoin ennen ilmoittautumista. Lisenssi kannattaakin hankkia viimeistään 16.9., jotta lisenssitiedot päivittyvät Sporttirekisteriin ajoissa! Jälki-ilmoittautumisia ei oteta vastaan, koska siitä aiheutuu turhaa lisätyötä! Seurojen ilmoittautumisista vastaavat henkilöt saavat tunnukset online-järjestelmään sähköpostilla Lasse Kuusistolta (lasse.kuusisto@taekwon-do.fi).

KILPAILIJAT

  • Mustien vöiden Black Belt Cup -kilpailuun voivat osallistua kilpailijat, jotka ovat vyöarvoltaan 2 gup – 6.dan.
  • Värivöiden kilpailusarjat on tarkoitettu harrastajille, jotka ovat vyöarvoltaan 9-1 gup ja vähintään 13-vuotiaita tänä vuonna.
  • A1-juniorit 15-18-vuotiaat (10 gup – 3.Dan)
  • A2-juniorit 13-15-vuotiaat (10 gup – 2.Dan)
  • B-juniorit 10-13-vuotiaat (10 – 1 gup)
  • C-juniorit 8-10-vuotiaat (10 – 1 gup)
  • D-juniorit 8-vuotiaat ja nuoremmat (10 – 1 gup)

A-juniori-ikäiset voivat osallistua joko A-juniorien sarjoihin (A1 tai A2) tai värivöiden kilpailusarjoihin, muttei molempiin. Ikärajan kynnyksellä voi päättää kumman ikäluokan kilpailuihin osallistuu. Ikäraja määritellään syntymävuoden mukaan.

TUOMARIT

Tuomariksi haluavien tulee olla suorittanut tuomarikurssi (minimissään D-luokka). Lisäksi kisajärjestäjä toivoo, että jokaisesta osallistuvasta seurasta tulisi vähintään yksi tuomari. Ilmoittautumiset Lasse Kuusistolle sähköpostilla lasse@tkd-sastamala.net 20.9. mennessä. Tuomareille tarjotaan mm. lounas, kahvit ja virvoitusjuomia.

LISÄTIEDOT

Lisätietoja löytyy mm. kilpailukutsusta (alla). Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla:

Mikko Allinniemi mikko@tkd-sastamala.net

Ari Asplund puheenjohtaja@tkd-sastamala.net

Lasse Kuusisto lasse@tkd-sastamala.net

Lue lisää kilpailukutsusta