Sastamalan Taekwon-Do seura
Muutoksia harjoitusvuoroihin

Loppuvuoden osalta harjoitusvuoroihin tulee pieniä muutoksia, koska Sastamalan kaupunki on antanut uudet toimintaohjeet harrasteliikuntaan huonontuneen korona-tilanteen vuoksi.

Terveysviranomaisten, Pirkanmaan koronanyrkin ja kaupungin koronaryhmän ohjeiden ja suositusten mukaan ajalla 26.11.-15.12. ovat tauolla kaikki yli 20-vuotiaiden ohjattu ja harrasteryhmätoiminta liikuntasaleissa, jäähallissa, kaupungin kuntosaleissa ja Vinkissä.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että mainittulla aikavälillä junioriryhmien harjoitukset jatkuvat toistaiseksi normaalisti, mutta aikuisten ryhmien (Taekwon-Don alkeis- ja jatkoryhmät sekä kuntokamppailu) harjoituksia ei voida järjestää.

Kuntokamppailun osalta viimeinen suunniteltu harjoitus oli 14.12., joten kuntokamppailu valitettavasti loppuu syksyn osalta jo nyt. Kuntokamppailuun osallistuneille tulemme lähettämään lähipäivinä palautekyselyn, jonka perusteella pyrimme parantamaan kurssin sisältöä.

Taekwon-Don puolelta aikuisten ryhmien treenit ovat tauolla 15.12. asti. Vyökoe, joka oli suunnitteltu pidettäväksi 8.12., siirretään pidettäväksi 17.12. Juniorien ryhmien vyökokeet pidetään suunnitellusti.