Sastamalan Taekwon-Do seura
Rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta!

Sastamalan Taekwon-Do seura haluaan kiittää harrastajia kuluneesta vuodesta 2021 sekä toivottaa rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta.

Tiistaina 21.12. pidettiin syyskauden viimeiset harjoitukset ja sitä myöten jäätiin ansaitulle joulutauolle. Sastamalan kaupunki kiristää koronarajoituksia 23.12.-6.1. välisenä aikana ja tuona aikana Vinkin vapaa-aikakeskus on suljettuna. Käytännössä siis joulutauon aikana vapaa vuorot eivät ole käytössä. Rajoitusta voi kiertää edes koronapassilla.

Kuntokamppailusta voit saada nopeutta ja notkeutta.

Mikäli rajoitukset poistuvat loppiaisen jälkeen, kevätkauden harjoitukset alkavat maanantaina 10.1.2022.

Harjoitusryhmiin ja harjoitusaikoihin tulee pieniä muutoksia:

Maanantain JR2 harjoitusvuoro yhdistetään aikuisten alempien värivöiden ryhmän kanssa (keltaiset ja vihreät vyöt). Aikuisten alempien värivöiden ryhmään liittyvät myös syyskaudella nuorten ja aikuisten peruskursille osallistuneet harrastajat. Harjoitukset ovat klo 18.30-19.30. Kun kuntokamppailu alkaa tammikuun loppupuolella, voi siitä sitten sopivasti osallistua kaksiin harjoituksiin peräkkäin!

Tiistaina syksyn lasten alkeiskurssilaiset siirtyvät junioriryhmiin 3 ja 4 (JR3 ja JR4). Syksyn alkeiskurssilaisten harjoitusvuoro alkaa siis keväällä tuntia aiemmin. Tiistain viimeinen harjoitusvuoro muuttuu myös hieman sillä siitä muodostuu ylempien värivöiden (siniset ja punaiset vyöt) ja mustien vöiden harjoitusryhmä (JR1 + aikuisten ylempien vöiden ryhmä).

Harjoitusvuorot löytyvät kokonaisuudessaan täältä >

Kevätkaudella alkavat myös uudet alkeis- ja peruskurssit sekä kuntokamppailu. Muihin tuleviin tapahtumiin voit tutustua vaikkapa liiton sivuilla.

Rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta