Sastamalan Taekwon-Do seura
Seuran uusi hallitus kokoontui ensi kertaa tämän vuoden puolella

Seuran uusi hallitus kokoontui ensi kertaa tämän vuoden puolella maanantaina 17.1. Yksi kokouksen tärkeimmistä asioista oli päättää seuran sihteeri ja varapuheenjohtaja kuluvalle vuodelle. Lisäksi suunniteltiin varuste- ja välinehankintoja. Asialistalla oli myös EA-koulutuksen pitämistä treeninvetäjille sekä suojapakettien (käsi- ja jalkasuojat sekä kypärä) ja teknisten t-paitojen hankintoja myyntitarkoitukseen.

Hallituksen kokoonpano vuonna 2022:

Lasse Kuusisto (puheenjohtaja*)
Sini Veteläinen (rahastonhoitaja*)
Jan Vidflet (sihteeri, tapahtuma/ilmoittautumisvastaava)
Marko Lausniemi (varapuheenjohtaja)
Pasi Hautamäki (jäsen, lisenssivastaava)
Pauliina Pälä (varajäsen)

(* valittiin syyskokouksessa 2020 kaksivuotiskaudelle 21-22)

Hallitus keskusteli myös alkeiskurssien ja kuntokamppailun aloittamisesta, mutta nykyisillä rajoituksilla se on vielä hankalaa. Tilannetta seurataan viikottain. Parhaan tämän hetkisen arvion mukaan kurssit voidaan ehkä saada käyntiin helmikuun puolella.

Varuste- ja välinehankintalistalla on mm. erikoistekniikkatelineiden ja voimamurskaustelineen hankinnnat, joita voidaan käyttää harjoituksissa aiempaa useammin ja helpommin. Suojapakettien hankintaa suunniteltiin myöhemmin keväälle, kun harjoitukset pääsevät kunnolla käyntiin. Ensisijaisesti nämä olisivat edullisia suojia ja juniorien kokoa, mutta yritämme saada myös muutamia aikuisten kokoja. Edustusasujen tilaamiseen on tulossa harrastajille ennakkokyselyä.