Sastamalan Taekwon-Do seura
SITF:n juniori- ja joukkuekilpailut Veikkolassa 31.10.

Suomen ITF Taekwon-Do ry ja ITF Taekwon-do Sonkal Veikkola järjestävät joukkue- ja juniorikilpailut 31.10.2015 Veikkolan koululla (kisapolku 7, 02880 VEIKKOLA). Sarjoja on kilpailuissa tarjolla A-, B-, C- ja D-junioreille sekä joukkueille.

Seura järjestää yhdessä Tampereen Taekwon-Do seuran kanssa bussikuljetuksen, joka kulkee Tampereelta Sastamalan kautta Veikkolaan ja takaisin. Lähtö tapahtuu lauantaiaamuna klo 8.00 Tampereelta, jolloin Sastamalassa ollaan n. klo 8.40. Sastamalassa kyytiin noustaan K-market Superin pihasta (Sorvankatu 5) ja paikalla kannattaa olla hyvissä ajoin. Paluumatkalle lähdetään, kun kisat ovat päättyneet (aikataulu riippuu kilpailun osallistujamäärästä, bussi ei jää odottamaan samana iltana järjestettävää liiton syyskokousta). Bussin hinta kaikille lähtijöille on noin 10-15 €/hlö.

Muistathan että sinulla pitää olla kilpailemiseen oikeuttava lisenssi, jotta voit ilmoittautua kilpailuihin. Lisenssi tulee ostaa viimeistään 20.10., jotta se ehtii päivittymään ilmoittautumisjärjestelmään.

Sitovat ilmoittautumiset Jonille sähköpostilla osoitteeseen ilmoittautumiset@tkd-sastamala.net
Lisätiedot kilpailusta ja bussimatkasta Lasselta: lasse@tkd-sastamala.net

Lue kilpailukutsusta tarkemmin itse kisoista ja lähde mukaan Veikkolaan kisaamaan, tuomaroimaan tai kannustamaan!

Kilpailukutsu: Juniori_Joukkue_kilpailut_SVTKD_2015