Sastamalan Taekwon-Do seura
Hyvää uutta vuotta!

Kevätkauden harjoitukset alkavat taas loppiaisen jälkeen maanantaina 8.1. ja harjoitukset on lisätty myClubiin sekä jäsenien ryhmät on päivitetty. Kevätkaudelle ei tarvitse erikseen ilmoittautua, pois lukien Soveltavan Taekwon-Don ryhmä. Mikäli harrastus ei kuitenkaan jatku, pyydämme (jäsenehtojen mukaisesti) ilmoittamaan asiasta rahastonhoitajalle.

Pieniä muutoksia harjoitusryhmiin ja -vuoroihin

Syyskauden lasten alkeiskurssi on nyt kevätkaudella junioriryhmä 4 (JR4). Harjoitukset jatkavat samalla paikalla kuin syksylläkin eli torstaisin klo 17.30-18.30.

Syyskaudella tiistain JR3 ja JR4 yhdistetään JR3:ksi. Harjoitukset jatkavat samalla paikalla kuin syksylläkin eli tiistaisin klo 18.00-19.00.

JR2:n vuorot pysyvät samana, mutta torstain harjoitus on nyt ainoastaan JR2:n oma vuoro ja aikuisten keltaisten ja vihreiden vöiden ryhmä treenaa ylempien vöiden kanssa samassa eli torstain klo 19.30-21.00 vuorolla.

Harjoitusvuorot ⇒

Uusi lisenssikausi alkaa 1.1.2024

Suomen ITF Taekwon-Do ry:n (SITF) lisenssikausi on tähän asti alkanut ja päättynyt syksyisin (1.9.-31.8). Kevätkokouksessa 21.5.2023 päätettiin muuttaa lisenssikausi kalenterivuodeksi (1.1.-31.12.) ja muutos tulee syksyn siirtäkauden jälkeen voimaan nyt vuoden vaihtuessa.

Onko lisenssi pakollinen?

Kaikilla SITF:n jäsenseurojen harrastajilla tulee olla voimassaoleva lisenssi, joka on edellytyksenä liiton ja sen jäsenseurojen alaisiin harjoituksiin ja tapahtumiin osallistumiselle. Näitä tapahtumia ovat mm. vyökokeet, kilpailut, leirit ja koulutukset.

Lisenssi vakuutuksen kanssa tai ilman

Tuttuun tapaan valittavissa valittavissa viisi erilaista vakuutuksellista lisenssivaihtoehtoa tai pelkkä liittolisenssi ilman Pohjola Vakuutuksen Sporttiturvaa. Lisäksi myynnissä on yksittäiseen kilpailuun osallistumisen mahdollistava kertalisenssi

Lisätietoa ja valittavissa olevat lisenssityypit löydät sivulta https://taekwon-do.fi/liitto/lisenssit/