Sastamalan Taekwon-Do seura
Petri Keräselle kultaa Tampere Cupista

Lauantaina 2.12. kilpailtiin Tampere Cupin merkeissä Etelä-Hervannan upouudella koululla. Sastamalan seurasta tällä kertaa menestystä niitti Petri Keränen, joka voitti miesten voimamurskauskilpailun lähes näytöstyyliin. Puhtaan sarjan tehneen Keräsen mielestä kuitenkin vielä parannettavaa jäi. Heti kilpailun ratkettua saatiin tiukkaa analyysia omista suorituksista:
– Muuten meni ihan hyvin, mutta tuo sivupotku jäi jotenkin ponnettomaksi vaikka se läpi menikin. Sitä on kyllä parannettava, jos aikoo neljä lautaa saada rikottua. Takakiertopotku sen sijaan onnistui varsin hyvin, tosin siihenkin kyllä täytyy saada lisää tarkkuutta ja voimaa kun lautamäärää lisätään.

Video: Petri Mattila.

Kaikki viisi tekniikka läpi on kuitenkin ihan kova suoritus, kun ajattelee että 10-15 vuotta sitten samoilla lautamäärillä ja tekniikoilla puhtaalla suorituksella kamppailtiin EM-mitaleista. Onnittelu Petrille voitosta ja ennen kaikkea hienoista suorituksista.

Sastamalan seuran muista kilpailijoista Joona Mattila jäi tällä kertaa niukasti mitalisijojen ulkopuolella B-juniorien sarjoissa. Ottelussa Joona sijoittui neljänneksi ja erikoistekniikoissa viidenneksi. Kilpailun tulokset ja mitalitaulukko löytyvät kokonaisuudessaan Kihapp:sta.